La Menuda Fira organitza activitats per a xiquets i xiquetes els dies 16, 17 i 18 de juliol al Parc Central

Guardar

Cartel gran fira
Cartel gran fira
La Gran Fira de València torna aquest any 2021 amb el lema 'Hola!' i una àmplia oferta d'activitats per a tots els públics. El passat dia 1 de juliol es va donar el tret d'eixida a aquest tradicional esdeveniment que durarà fins al pròxim 25 de juliol amb més d'un centenar d'activitats en el centre de la ciutat i també en els diferents barris de la capital.En concret, La Menuda Fira acollirà tots els plans dirigits als xiquets i xiquetes. Així, des del 16 fins al 18 de juliol, és el Parc Central la ubicació triada on cada vesprada es donaran cita els més xicotets per a gaudir d'espectacles, actuacions musicals i teatres infantils.

Agenda de La Menuda Fira en el Parc Central

Els dies 16, 17 i 18 a partir de les 18:00 de la vesprada, els més xicotets tindran l'oportunitat de viure una experiència lúdica a bord del vaixell del nàufrag Robinson Crusoe: "Els amics d'en Crusó", on a través de trencaclosques i jocs mecànics els xiquets i xiquetes a partir de 2 anys desenvoluparan la seua creativitat i curiositat.El Carrofil, un carrusel de set metres de diàmetre, per a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 6 anys, serà l'atracció favorita dels qui es pugen a aquesta estructura asseguts en els diferents dracs.A més, es muntarà un parc multiaventura que permetrà realitzar un circuit per a anar superant proves i obstacles. En aquest recorregut, els xiquets i xiquetes aniran subjectes per uns arnesos i ancoratges que estaran units a una línia de vida contínua per a garantir la seua seguretat.Cada dia a les 18:30 començarà l'espectacle infantil itinerant Traps, en el qual tres titelles de 3'5 metres d'altura contaran una història que bé podria estar treta d'un món de somni.I finalment, serà a les 20 hores el torn del teatre infantil sobre rodes. El divendres 16 de juliol, el públic podrà gaudir de les acrobàcies, l'humor i el risc de Wilbur en l'obra Wilbur: acrobàcia i clown. El dissabte 17 la companyia El Gran Dimitri representarà The Legend. I el cicle de teatre sobre rodes es tancarà el diumenge 18 amb Jean Philippe Kikolas i la seua obra Sense Remitent. Un espectacle de teatre que amb diferents tècniques com l'humor gestual, la comèdia slapstick i diferents gags visuals, introduirà al públic en el particular món del còmic francès Jacques Tati.Es pot trobar més informació sobre la programació i l'oferta d'activitats de La Menuda Fira a través d'aquest enllaç.

Una Gran Fira de València diferent, però amb una àmplia oferta cultural

No obstant això, la Gran Fira d'enguany serà diferent, ja que vivim en un escenari d'incertesa a causa de la greu situació sanitària causada per la covid-19 i l'increment de casos que s'estan registrant en la Comunitat, i especialment a la ciutat de València, durant els últims dies. Un increment de casos que ha portat al president Ximo Puig a anunciar noves restriccions i a tirar el fre a la progressiva desescalada i obertura de la Comunitat Valenciana.Malgrat això, els espectacles de pirotècnia estan assegurats cada dissabte i es dispararan un castell de pals, dos mascletàs nocturnes i tres castells de focs artificials en diferents punts de la ciutat.El que enguany no es podrà celebrar és la Batalla de Florss que inundava cada juliol els carrers de València de festa i color. En canvi, s'exhibiran tres carrosses en la plaça Manises a partir de les 19.00.A més, des de l'organització de la Gran Fira s'ha fet una potent aposta per la cultura i els esdeveniments de música en directe. Així, del 2 a l'11 de juliol se celebrarà el festival Poliritmia i de l'1 al 24 de juliol artistes nacionals com El Kanka, Camela o els grups Oques Grasses i La Fúmiga pujaran a l'escenari dels Concerts de Vivers.

Arxivat a:

Destacats