La línia 8 de Metrovalencia es reobri a partir del dilluns

Guardar

Metro_en_estacion_6
Metro_en_estacion_6

La Línia 8 (Marítim Serradora - Marina Reial Juan Carlos I) de Metrovalencia es reobrirà dilluns que ve per a recuperar la normalitat en les circulacions de la xarxa tramviària i adaptar progressivament l'oferta a la demanda sobre aquest mitjà de transport en el procés de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, segons ha informat la Generalitat.

La Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch), la Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serradora) i ara la Línia 8 (Marítim Serradora - Marina Reial Juan Carlos I) prestaran el servei dels dies laborables no lectius, per no estar oberts els centres universitaris i educatius.

De totes maneres, aquest és l'horari habitual del tramvia en les jornades d'estiu a partir de la segona quinzena de juny, per la qual cosa la setmana que ve aquest mitjà de transport estarà al cent per cent del seu servei habitual en l'estiu.

No obstant això, el servei nocturn de cap de setmana denominat 'A la lluna de Metrovalencia' que permet desplaçaments els divendres i dissabtes per la nit fins a aproximadament les 3 hores de la matinada segueix suspés.

Els usuaris de Metrovalencia disposen dels canals d'atenció telefònica, web i xarxes socials, així com el telèfon d'atenció al client gratuït 900 46 10 46. En twitter @metrovalencia té un horari d'atenció de 6 a 24 hores de dilluns a dissabtes i de 7 a 24 h diumenges i festius.

RECOMANACIONS

FGV recorda que, juntament amb l'obligació d'utilitzar mascareta en tots els desplaçaments en transport públic, s'ha establit un reforç del dispositiu de seguretat que comptarà amb la col·laboració de les forces de seguretat.

A més, els usuaris disposen de dispensadors de gel hidroalcohòlic en els accessos a les principals estacions de Metrovalencia i a l'interior de les unitats.

Una vegada que estiga ja permés ocupar totes les places de seient, FGV recomana evitar en la mesura del possible ocupar el corredor central, per a permetre el lliure desplaçament interior per a pujar o baixar del tren o tramvia, i llavar-se les mans després d'utilitzar el servei de transport, encara que els vehicles i instal·lacions d'FGV es desinfecten regularment.

En les andanes, durant l'espera, cal ocupar els espais buits en tota la seua longitud per a mantenir la màxima separació amb altres persones.

Des d'FGV s'informa també que la compra de títols de transport en les estacions es realitza exclusivament amb pagament per targeta de crèdit o en les màquines de venda automàtica i que, temporalment, les gestions d'objectes perduts, reclamacions i suggeriments es poden realitzar a través de la pàgina web o l'App (descàrrega en Google Play o en Apple Store).

A València els Espais de Client de Xàtiva i Colón, així com els Centres d'Atenció al Client d'Aeroport i Benimaclet, romanen temporalment tancats, centralitzant els seus serveis en la taquilla del vestíbul principal d'Amistat-Casa de Salut. A més, segueixen oberts els Punts de Client d'Empalme, Mislata i Àngel Guimerà, en aquest últim cas per l'accés del carrer Palleter.

En les estacions, els usuaris i usuàries poden contactar amb el personal d'Atenció al Client d'FGV a través dels intèrfons situats en vestíbuls i andanes.

Destacats