La Fe i Manises retransmeten en directe cirurgia de cataracta i de retina al congrés internacional NOAPS d'Oftalmologia

Guardar

NOAPS
NOAPS

El servei d'Oftalmologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha organitzat, en col·laboració amb el servei d'Oftalmologia de l'Hospital de Manises, el congrés internacional d'Oftalmologia News On Anterior and Posterior Segment (NOAPS).

Es tracta del nové congrés consecutiu d'aquesta trobada internacional d'especialistes, en el qual es repassen anualment les últimes novetats en l'assistència oftalmològica.

El servei d'Oftalmologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, està representat pel cap del servei, el doctor Ángel Cisneros, i els facultatius Salvador García Delpech i Patricia Udaondo, mentre que el doctor David Salom, és l'encarregat de representar al servei d'Oftalmologia de l'Hospital de Manises.

El doctor Garcia Delpech ha destacat d'aquesta edició, la retransmissió de cirurgia de cataracta amb microscopi d'última generació i escàner OCT. en directe, a més d'intervencions amb làser de femtosegon associat al seu torn a Oct. Aquestes cirurgies es realitzen a l'Hospital La Fe i es retransmeten en directe al centre de València on té lloc la reunió.

Des de l'Hospital de Manises, es realitzaran cirurgies de retina i d'estrabisme de casos complexos i de difícil resolució. En aquest sentit, el doctor Salom ha explicat que "el més diferencial de les cirurgies que presentarà és que es tracta de tècniques poc comunes, per aquest motiu resulten interessants per als especialistes que acudiran a la jornada".

Per la seua banda el professor Eduardo Arenas, de Colòmbia presentarà detalls tècnics de cirurgia de pterígion i diversos professionals comentaran els bons resultats que s'estan donant amb la cirurgia de presbícia o vista cansada en l'actualitat.

La Comunitat Valenciana és pionera en nombroses tècniques oftalmològiques i els professionals són àmpliament coneguts. Bona prova d'això, és que aquest tipus de reunions se celebren a València.

Arxivat a:

Destacats