La Correfira inunda el barri de Malilla d'humor i màgia

Guardar

0718 Correfira Malilla 4
0718 Correfira Malilla 4

La Correfira, el format de la Gran Fira de València itinerant per barris i pobles de la ciutat ha desembarcat este cap de setmana en el barri valencià de Malilla. Divendres que ve farà parada en la plaça de l’Esglèsia de Sant Marcel·li, amb la participació de la proposta Wilbur per al públic infantil i la música d'Emilio Solo.

Els espectacles s'han succeït durant el diumenge 17 en el carrer Bernat Descoll, convertida en escenari cultural amb el Mag Zafrilla i la cantant Sofia Ellar, que ha oferit un concert gratuït per a tots els veïns i veïnes de Malilla.

La Correfira és una de les novetats de l'edició de 2016 de la Gran Fira de València, un escenari itinerant que arriba a 19 barris i set pobles de la ciutat a través d'una furgoneta-escenari. Des dels districtes de Poblats Marítims, Cabanyal-Canyamelar, Malva-rosa, Aiora, Patraix, el Carme, Malilla i Campanar, fins als pobles de Massarrojos, Benifaraig, Benimàmet, Castellar i Carpesa. L'objectiu de la proposta, en paraules de Pere Fuset, “és acostar la Gran Fira a tots els racons perquè siga una Gran Fira de tota la ciutat”.

Arxivat a:

Destacats