L'IVAS impartirà dos nous cursos per a formar al voluntariat

Guardar

L'Institut Valencià d'Acció Social (IVAS) de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha obert el termini de matriculació per als nous cursos de voluntariat, on es formarà a 70 persones, majors de 18 anys, que realitzaran tasques de suport, acompanyament i atenció a les persones amb diversitat funcional intel·lectual que participen este estiu en el programa d'estades vacacionals.

Cada curs, d'un màxim de 35 alumnes, consta d'una sèrie de continguts encaminats a preparar els alumnes perquè puguen desenvolupar les funcions de voluntari de temps lliure i prestar els suports necessaris als usuaris de les estades durant el període estival.

Les classes teòriques s'impartiran en horari de matí, de 9h a 14h, i de vesprades, de 16h a 21 h, els dies 13 i 14 de juliol en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Així mateix, es durà a terme una classe pràctica la jornada del 19 de juliol en els centres de l'Institut Valencià d'Acció Social.

Els interessats han de presentar la sol·licitud d'inscripció per registre d'entrada, degudament omplida i firmada, en els servicis centrals de l'IVAS, situats en l'Av. del Port 108 de València.

Arxivat a:

Destacats