L'IVAJ col·labora amb Jovesolides en el III Fòrum d'Innovació Social

Guardar

jovesolides
jovesolides

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha anunciat que l'IVAJ participarà al costat de Jovesolides en el III Fòrum de la Innovació Social, que se celebrarà a València els dies 30 i 31 de Març, després de la trobada amb la presidenta de l'entitat, Lourdes Tafaner, i la gerent, Boutania El Hadri.

En la reunió, Jesús Martí ha destacat la importància de "generar idees" i de les "trobades que promouen el canvi i la construcció d'una societat més inclusiva".

Les representants de Jovesolides han assenyalat que els temes del III Fòrum, amb el lema "Descobreix, comparteix, reinventa" i el hastag #Fòrum3IS, han sigut triats pels i les assistents de la segona edició.

A València abordaran continguts com a economia social, smart city, mesurament de l'impacte social, inclusió i Tics, ocupació, educació no formal, diversitat funcional, art, metodologies d'innovació social, cooperació al desenvolupament, polítiques públiques i inclusió social.

Aquest fòrum, creat fa tres anys per Jovesolides i consolidat per la Xarxa CreActiva, compta amb la col·laboració de l'IVAJ, en la seua aposta per oferir llits de participació en les iniciatives de contingut social.

Destacats