L'IVAJ adjudica les places en les seues residències d'estudiants per al curs 2016-17

Guardar

IVAJ
IVAJ

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha publicat este dijous la relació de jóvens estudiants que han obtingut plaça en les residències juvenils d'Alacant, Benicarló i Castelló per al curs acadèmic 2016- 2017.

L'IVAJ realitza una convocatòria anual de places vacants en les seues residències juvenils a fi d'afavorir les possibilitats d'allotjament i manutenció de jóvens que, per raó d'estudis, han de desplaçar-se fora del seu domicili habitual i residir durant tot l'any acadèmic en la localitat on cursaran els seus estudis.

Les places han sigut adjudicades en la Residència Juvenil Universitària La Florida d'Alacant, en la Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló i en la Residència Sant Crist del Mar de Benicarló.

Les persones beneficiàries són estudiants que cursen estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana; estudiants que cursen cicles formatius o ensenyances artístiques, ensenyança secundària, batxillerat o estudis universitaris, i estudiants de l'estranger que participen en accions de programes europeus o altres programes de cooperació internacional.

A partir d'ara podran formalitzar la seua inscripció en el termini de 15 dies hàbils comptats a partir del 2 de setembre en la residència on se'ls ha adjudicat la plaça: en Sant Crist del Mar en Av. de Yecla, 29 de Benicarló; en La Florida en Av. d'Orihuela, 59 d'Alacant i en Mare de Déu del Lledó, en C/ Orfebres Santalínea, 2 de Castelló.

Una vegada publicada l'adjudicació les places en les residències juvenils, es podran admetre abans de l'inici o durant el curs acadèmic a estudiants residents que no hagueren sol·licitat plaça en el marc d'esta convocatòria. Igualment en el cas que existisquen places vacants, les residències juvenils podran admetre persones que vagen a realitzar algun tipus d'activitat de caràcter acadèmic, o alguna activitat esportiva juvenil o relacionada amb temes de joventut.

En el següent enllaç es pot consultar la ubicació, transport i servicis que oferixen les residències estudiantils de la Generalitat: http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/formacion/residencias_juveniles _del_ivaj/index.html.

Destacats