L'Hospital La Fe acull l'exposició fotogràfica 'SIN MIEDO' d'imatges de persones que han superat una malaltia hematológica

Guardar

protagonistas_de_las_fotografias_de_la_exposicion_sin_miedo_300
protagonistas_de_las_fotografias_de_la_exposicion_sin_miedo_300

La planta d'hospitalització d'Hematologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València acull l'exposició fotogràfica "SIN MIEDO", que consta d'una mostra d'imatges plenes d'alegria i color, de persones que han superat leucèmia o altres malalties hematològiques.

L'autora de l'exposició és María José Delgado, fotoperiodista ha volgut plasmar les emocions i sensacions que ella mateixa va viure després de superar la seua malaltia.

Amb el suport de l'Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana (ASLEUVAL), María José Delgado ha aconseguit retratar el dia a dia de diverses persones que van lluitar i van véncer a la leucèmia.

La mostra, que romandrà de forma permanent en l'hospital, consta de 34 fotografies i reflecteixen la superació i lluita contra la malaltia amb textos realistes dels mateixos protagonistes de les instantànies.

D'aquesta forma, María José Delgado pretén "mostrar amb naturalitat el dia a dia després de la dura malaltia i demostrar als companys i companyes que la malaltia es pot superar".

L'exposició està a l'abast dels pacients, familiars i personal sanitari de la planta d'hematologia amb la finalitat de transmetre un missatge d'ànim durant l'estada en l'hospital i la lluita contra la malaltia.

Arxivat a:

Destacats