L'Hospital General aposta per reconvertir totes les habitacions en dobles i individuals

Guardar

Llegada al Hospital General
Llegada al Hospital General

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, han visitat este dilluns la planta de Neurologia de l'Hospital General de València, on ja han finalitzat les obres que es van engegar per a reconvertir les habitacions de tres i de quatre llits en habitacions dobles i individuals.

La direcció del centre depenent de la Diputació ha emprés un pla de modernització amb l'objectiu de millorar l'estada dels pacients i que les habitacions que fins al moment albergaven a diversos usuaris es reduïsquen íntegrament a sales d'una i dues persones, per a açò s'estan produint reformes en diverses sales de l'Hospital.

De moment, s'ha reformat la sala de Neurologia, en la qual s'han transformat tres habitacions quàdruples i una habitació doble en quatre dobles i dos individuals. La inversió per a la reforma d'aquesta sala ha ascendit a 106.335 euros i la reforma s'ha dut a terme durant el mes d'agost.

Així doncs, aquesta actuació s'ha realitzat dins del pla de vacances 2016, en el qual s'ha adequat l'índex d'ocupació a les necessitats assistencials, tancant menys llits que l'any passat, i s'ha aprofitat per a planificar i millorar les instal·lacions.

"El més important és que les persones que es veuen obligades a passar un temps en l'Hospital, se senten tan bé com siga possible, puguen estar acompanyades pels seus sers estimats i gaudisquen de la intimitat i la tranquil·litat que requereix qualsevol procés de recuperació", ha assegurat Mercedes Berenguer.

De la mateixa manera, la consellera de Sanitat ha afegit que en pròximes actuacions "s'aniran reformant les altres sales que tenen aquestes característiques, quan la càrrega assistencial ho vaja permetent i es generen les menors molèsties possibles".

L'Hospital General compta amb 504 llits, distribuïts en 238 habitacions d'hospitalització, de les quals encara queden 29 habitacions d'aquestes característiques. Gràcies a aquest projecte, s'eliminaran totes les habitacions de tres i de quatre llits en tot l'hospital i, al mateix temps, es milloraran els altres espais de les sales.

Destacats