L'associació 'Policies per la llibertat' es manifesta a València contra la "imposició de mascaretes"

Guardar

manifestacion anti mascarillas
manifestacion anti mascarillas

Una manifestació convocada per l'associació 'Policies per la Llibertat' ha recorregut aquest dissabte els carrers del centre de València contra la "imposició de les mascaretes" i la gestió del coronavirus per part del Govern.

La marxa haeixit a les 16 hores de la plaça del Temple i ha recorregut el carrer Colón i el carrer Sant Vicent fins a detenir-se en la plaça de l'Ajuntament, enfront de la casa consistorial. Encara que en la convocatòria s'indicava als participants que portaren mascareta, bona part dels manifestants no la portaven o la usaven de manera inadequada.

Els manifestants han corejat missatges com "les mesures són il·legals"; "els policies volen respirar"; "no a la vacuna"; "Utilitzant morts com a xifres, la pandèmia no se sosté per cap part" i "falsos tests, falsos positius".

La protesta s'havia comunicat a Delegació del Govern, segons han informat a Europa Press fonts d'aquest departament. Aquesta mateixa associació, de recent creació, ja va celebrar una marxa a Madrid el passat 7 de novembre.

Destacats