L'antiga fàbrica d'oli de Marxalenes albergarà el Museu de l'Oli

Guardar

sarria_ep
sarria_ep

L'antiga fàbrica d'oli del barri de Marxalenes, situada al parc que també porta el nom del barri, albergarà un nou centre cívic i cultural per a persones majors i el Museu de l'Oli. Les obres s'executaran amb un pressupost d'1.449.572,45 euros, tal com ha anunciat hui el regidor de Desenvolupament Urbanístic i president de l'empresa municipal d'Actuacions Urbanes (AUMSA), Vicent Sarrià.

L'edil ha informat aquest matí de l'adjudicació d'aquestes obres que durà a terme l'empresa Geocivil i ha explicat que «la rehabilitació d'aquest immoble era una reivindicació veïnal que amb aquesta actuació es veurà materialitzada, donant a més un servei al barri molt important per a les seues persones majors, així com divulgatiu a través del museu».

Així mateix, hui també s'han assignat les obres de la Fase II del projecte de rehabilitació i adaptació per a dependències municipals de la fàbrica de tabacs del carrer Amadeu de Savoia.

Pavasal Empresa Constructora s'encarregarà dels treballs, que compten amb un pressupost de 458.850,66 euros, i consistiran a acabar la urbanització de l'edifici Tabacalera als carrers Naturalista Rafael Cisternas (nau est) i Naturalista Arévalo Baca (nau oest).

Destacats