L'Ajuntament repara la tanca del complex municipal d'Abastos

Guardar

1005 Tanca d'Abastos
1005 Tanca d'Abastos

L’Ajuntament de València ha realitzat els treballs necessaris per reparar la tanca del Complex Municipal d’Abastos. La instal·lació presentava diverses deficiències des de feia anys i els veïns i veïnes del barri havien reclamat la seua reparació.

“El Govern de la Nau es preocupa pel benestar de la ciutadania i per aquelles coses que governs anteriors no consideraven importants tot i que els veïns i veïnes dels nostres barris sí les veieren prioritàries per a viure millor. Esta tanca del complex d’Abastos n’és un exemple. Amb esta intervenció la condicionem, evitem riscos per a les persones, especialment per als més menuts i les més menudes, i els demostrem que som un govern que sap escoltar i donar resposta a les necessitats de la gent”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Les obres han consistit en la inspecció de tota la serralleria de la tanca del centre municipal i la posterior reparació mecànica i substitució de tots els elements que ho requerien. A més, s’han restaurat les reixes metàl·liques d’acer, d’1,1 i 2,2 metres de longitud, respectivament; s’han reparat peces de malles trenades de la tanca i la part baixa de la porta de la tanca que dóna al carrer del Pare Jofré, s’han substituït els capitells de les pilastres per uns altres d’acer inoxidable i s’han substituït els pilastres de les baranes d’eixida pel carrer del Pare Jofré.

La porta principal s’ha traslladat a les naus d’emmagatzematge de l’Ajuntament i s’ha reparat la part baixa amb la substitució de les peces en acer galvanitzat en calent. També s’ha desmuntat la porta de dos fulles que dóna al carrer del Bon Orde i s’ha repassat tota la pedra per consolidar reblums i perforacions.

El pressupost de les obres ha sigut de 52.119,92 euros i el termini d’execució ha vorejat els dos mesos.

Destacats