L'Ajuntament ha tramitat 220 multes per incompliment de l'obligació de portar mascareta durant aquest mes d'agost

Guardar

policialocal2
policialocal2

El servici de Procediment Sancionador de l'Ajuntament ha tramitat des del 30 de juliol fins ara 220 multes per incompliment de l'obligació de portar mascareta en la via pública. La quantia d'aquestes sancions ascendeix a 100 euros. La meitat de les persones sancionades són de fora de València. Per això, el regidor de Control Administratiu, Carlos Galiana, ha apel·lat també als qui visiten la ciutat aquest estiu perquè complisquen amb les normes de seguretat i salut decretades.

La major part d'aquestes multes que de moment s'han tramitat s'han localitzat a la zona del passeig Marítim i La Marina de València. La meitat d'elles corresponen a persones procedents d'altres municipis i també d'altres comunitats autònomes.

El regidor de Control Administratiu, Carlos Galiana, ha explicat que "no ens agrada aplicar aquest tipus de sancions, però no ens queda altre remei si la ciutadania no compleix amb les normes de seguretat i salut decretades per les autoritats competents". En aquest sentit, ha apel·lat a "la responsabilitat no només dels valencians i valencianes, sinó també de les persones que visiten la ciutat aquests dies".

Arxivat a:

Destacats