L’Ajuntament duu a terme una desinfecció extraordinària de polsadors de dutxes i llavapeus

L’actuació ,que desenvolupa la Regidoria de Cicle Integral de l’Aigua, comprén els mesos de juny, juliol, agost i setembre

Guardar

ayuntamiento valencia ep
ayuntamiento valencia ep

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cicle Integral de l'Aigua, ha impulsat treballs extraordinaris de deseinfecció de les dutxes i llavapues de les platges de la ciutat. La regidora Elisa Valía, ha explicat que el Pla de Platges previst per la Delegació per a la temporada 2020 ha establit la desinfecció extraordinària d’estos elements sanitaris, d'acord amb els criteris establits per la Conselleria de Sanitat.

Amb l'objectiu d'evitar que estos elements metàl·lics puguen ser vectors de transmissió del virus per contacte, el pla contempla un tractament especial de desinfecció adequat a fi d'evitar el risc de contagi. "Estes instal·lacions presten un servici de qualitat a les platges de la nostra ciutat i garantirem el seu normal funcionament", ha assegurat Valía.

La normativa reguladora de l'ús de platges 2020 establix la conveniència d'efectuar desinfeccions periòdiques per a garantir l'ús higiènic d'estos elements. D'esta manera, es duran a terme unes accions extraordinàries addicionals a les labors previstes de neteja i desinfecció que van començar ahir i que es mantindran fins al 15 setembre, de dilluns a diumenge.

Així mateix, s'estan duplicant els accessos de les passarel·les de fusta, i quedaran associades a les dutxes i llavapeus únicament les passarel·les d'eixida de la platja. S'estan instal·lant noves tramades de passarel·la, en sentit d'entrada a la platja, a fi de mantindre una separació mínima de 2 metres entre els usuaris de les platges.

Per a l'ús tant de les passarel·les com de les dutxes i llavapeus és imprescindible calçar xancletes per a protegir els peus, així com mantindre les distàncies interpersonals de 2 metres en les cues d'espera per a les dutxes i Llavapeus.

Destacats