L'Ajuntament destina 40.000 euros a reforçar l’atenció a persones sense sostre amb addiccions i malalties mentals

Isabel Lozano: “L’atenció integral a nivell social i sanitari amb les persones sense sostre és clau per a millorar la seua situació”

Guardar

1229 Conveni Fundació Salut i Comunitat 3
1229 Conveni Fundació Salut i Comunitat 3

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha visitat les instal·lacions que la Fundació Salut i Comunitat té al carrer Campos Crespo de València. Es tracta d’un Centre d'Intervenció de Baixa Exigència, on s’atén al col·lectiu de persones sense sostre amb addiccions i malalties mentals, un grup en exclusió social severa.

Lozano ha explicat que l’Ajuntament ha aprovat un conveni pel qual assignarà 40.000 euros a la Fundació Salut i Comunitat per a reforçar la tasca que realitzen en este centre. Es tracta de continuar teixint una xarxa de treball comú, especialment amb el Centre d'Atenció a Persones sense Sostre municipal, en la qual participen amb altres entitats socials de la ciutat.

"Amb este conveni incidim en actuacions en necessitats bàsiques, socioeducatives, d’oci saludable i sanitàries, de manera que des de l’Ajuntament ho considerem de gran interès per abordar de manera efectiva les necessitats del col·lectiu més deteriorat de les persones sense llar de la ciutat, ja que es pretén garantir una cobertura diària, en horari continuat de 24 hores de les necessitats bàsiques, i intervenció psicosocial, promovent una millora de la qualitat de vida i salut entre persones del col·lectiu", ha detallat la regidora Lozano.

Així, la delegació de Servicis Socials de l'Ajuntament de València es compromet a realitzar una aportació de 40.000 euros en concepte de subvenció nominativa. La durada del conveni proposat serà d'un any, amb la possibilitat de pròrrogues anuals, amb acord explícit de les parts, fins a un màxim de tres. El 100% de l'aportació econòmica municipal s'abonarà en el moment de la signatura del mateix. Lozano ha destacat que "l’atenció integral a nivell social i sanitari amb les persones sense sostre és clau per a millorar la seua situació".

Arxivat a:

Destacats