L’Ajuntament de València lliura els diplomes a les 26 persones participants en els cursos d’inserció sociolaboral

Guardar

1013 Inserció laboral
1013 Inserció laboral

La regidora de Servicis Socials i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha lliurat aquest matí els diplomes dels cursos de carnisseria i atenció sociosanitària a les 26 persones participants en els programes d'inserció sociolaboral de l'Ajuntament. Lozano ha dit que "l'Ajuntament inverteix cada any més recursos, tant personals com econòmics, en matèria d'inserció laboral de les persones usuàries dels Centres Municipals de Servicis Socials (CMSS)".

El curs de carnisseria, realitzat al Centre d'Hostaleria Superior Mediterrani de València entre el 17 d'agost i el 25 de setembre, ha tingut una durada de 150 hores, de les quals 100 hores han estat teòriques i 50 pràctiques.

Han participat 15 persones i totes elles han finalitzat el curs. A més, dues de les quals ja s'han inserit laboralment en empreses relacionades amb el sector carni, concretament en l'empresa Dayma, amb seu a Catarroja, i al supermercat Family Cash, amb seu a Burjassot.

Pel que fa al curs d'atenció sociosanitària per a persones en situació de dependència, han participat 11 alumnes, tots els quals l'han finalitzat. El curs, impartit al Centre TAES de València, ha tingut una durada de 450 hores, de les quals 370 hores han sigut teòriques i 80, pràctiques. El curs va començar el 16 de desembre i ha finalitzat el 7 d'octubre, amb una parada de quatre mesos a causa de la covid-19.

Les empreses col·laboradores en el curs s'han compromés a una inserció laboral del 25%, que es concretarà en els pròxims dies.

Destacats