L'Ajuntament de València garantirà la col·laboració amb la justícia

Guardar

las naves
las naves

L'alcalde Joan Ribó, a preguntes dels periodistes en relació amb l'entrada d'agents de l'UCO en Turisme VLC i Las Naves ha reiterat l'oferiment d'absoluta col·laboració per part de l'Ajuntament perquè la justícia complisca la seua funció i arribe fins a les últimes conseqüències.

"La justícia ha de complir la seua funció i li demanem que arribe a les últimes conseqüències, perquè si era veritat que hi ha hagut finançament il·legal en les passades campanyes electorals, algú estaria jugant amb les cartes marcades i açò en una democràcia és absolutament intolerable", ha afirmat Joan Ribó en ser preguntat sobre l'ocorregut en Turisme VLC i Las Naves. Volem que la justícia faça el seu treball i ho faça bé, i per descomptat nosaltres col·laborarem absolutament".

Ribó ha afegit que "s'està parlant d'una empresa que quan estàvem en l'oposició ja l'assenyalem i vam dir a la fiscalia que s'investigara", i ha recordat que es tracta d'investigacions judicials que es duen a terme des que va eixir a la llum alimentat cas Taula, i també que aquest govern municipal,"des del primer moment es va mostrar disposat a col·laborar amb la justícia per a esclarir fets del passat", segons ha dit Ribó.

Jordi Peris han insistit en eixa mateixa posició de total col·laboració amb la justícia. "Hem posat a la disposició de l'UCO tota la informació que teníem disponible".

Arxivat a:

Destacats