L'Ajuntament de València es compromet al fet que la urbanització del Mercat Central no complique l'activitat

Guardar

Interior del Mercat Central, un dels llocs inclosos en el Mapa del Disseny
Interior del Mercat Central, un dels llocs inclosos en el Mapa del Disseny

L'Ajuntament de València es compromet al fet que la urbanització de l'entorn del Mercat Central no dificulte l'activitat comercial quan es posen en marxa les obres a partir de 2021, informa el soc en un comunicat.

Així li ho ha traslladat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, a la presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Merche Puchades, i altres representants de la junta directiva.

La trobada tenia com a objectiu conéixer en profunditat el projecte de remodelació urbanística de l'entorn i traslladar la petició que es tinguen en compte les necessitats d'aquest recinte perquè l'impacte sobre la seua activitat siga el menor possible.

Segons el Mercat Central, la vicealcaldessa ha transmés un missatge de tranquil·litat i la seua voluntat de col·laborar al màxim perquè les actuacions no compliquen l'activitat. També ha expressat el seu compromís de mantindre'ls informats sobre l'adjudicació, els terminis d'execució i l'evolució de les fases.

L'Ajuntament està en procés de seleccionar a una empresa de les 15 que es van presentar per a la reurbanització de l'espai. La licitació està prevista per a finals de 2020.

Destacats