L’Ajuntament de València destinarà 700.000 euros a 70 entitats socials per a desenvolupar activitats d’integració de col·lectius vulnerables

Guardar

0917 Lozano Compra vivenda (4)
0917 Lozano Compra vivenda (4)

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha anunciat que la Junta de Govern Local de demà aprovarà atorgar les ajudes d’Acció Social del 2020, dotades amb un total de 700.000 euros. Estes ajudes de l’Ajuntament de València permetran a 70 entitats socials sense ànim de lucre desenvolupar 70 projectes d'interès públic i social en matèria d'acció social a la ciutat de València.

Les ajudes estan orientades a potenciar la coordinació d'actuacions a través del desenvolupament d'accions de sensibilització, prevenció, assistència i inserció social en els sectors de família, infància, joventut, persones amb discapacitat, refugiats, immigrants, o altres sectors emergents, sempre que fomenten valors i actituds solidàries i siguen complementàries de les activitats que es realitzen des de l'Ajuntament de València.

"La intervenció en l’àmbit de l’acció social contribueix al desenvolupament i a la reducció de la pobresa mitjançant iniciatives que milloren la qualitat de vida i la inclusió social a persones i col·lectius com són migrants, refugiades o asilades, amb vivenda precària, recluses o exrecluses, persones en l’atur, joves amb dificultats d’integració social entre d’altres grups amb vulnerabilitat social", ha explicat Lozano.

La regidora també ha recordat l’increment del 40% en les subvencions anuals d’acció social que s’ha produït respecte 2015, "amb l’objectiu d’incrementar els projectes que impulsen la cooperació entre la iniciativa social i l’administració local, en l’àmbit dels servicis socials, per optimitzar els recursos existents, coordinar i complementar les actuacions municipals". La partida d’esta convocatòria s’ha incrementat un 40% passant dels 500.000 euros de 2015 fins als 700.000 euros de l’actualitat.

Arxivat a:

Destacats