L'Ajuntament de València adverteix els "neofranquistas" que no tolerarà atacs com el boicot al film d'Amenábar

Guardar

aaron_Cano
aaron_Cano

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha assegurat que el consistori "no va a tolerar actituds" com la d'un grup de "neofranquistes" --segons els ha qualificat-- que aquest dijous intente boicotejar una proyecció en els cinemes Lys de la pel·lícula d'Alejandro Amenábar 'Mientras dure la guerra', i, per tant, "defendrà la llibertat d'expressió davant qualsevol tipus d'atac".

Cano s'ha referit així, en declaracions als mitjans, a l'incident ocorregut en els Cinemes Lys de València, on a l'inici de la proyecció de la cinta, un reduït grup de radicals va desplegar una pancarta i va proferir crits com 'Viva España' i 'Viva Cristo Rey'.

El regidor ha relatat que, una vegada avisada la Policia Local, es va poder constatar que "aquesta gent, de caràcter neofranquista, va interrompre l'emissió" pel que van ser identificades cinc persones i es va estendre acta per a la possible sanció per infracció que ara queda en mans de la Delegació de Govern.

"Que tinguen clar aquest tipus de personatges --ha advertit el responsable de Protecció Ciutadana-- que l'Ajuntament de València no va a tolerar en cap cas aquest tipus d'actituds. La llibertat d'expressió és un dret fonamental i l'anem a defendre davant qualsevol circumstància".

L'edil ha considerat que "aquesta gent està envalentida" per declaracions dels partits "de la dreta democràtica, com a PP i Cs, que, no només no ajuden, sinó que insuflen aire a aquest tipus d'actituds".

Arxivat a:

Destacats