L'Ajuntament asfaltarà diversos carrers de València

Guardar

asfaltado plan de mejora
asfaltado plan de mejora

El Regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat l'asfaltat de diverses vies de la ciutat de València durant aquesta setmana. Les labors, repartides en sis barris, es realitzaran a la nit per així evitar entorpir la circulació en les hores amb major trànsit.

Encara que serà en la zona est de la ciutat on es concentraran la major part dels treballs, a l'oest, en el barri de Campanar, es millorarà el paviment del carrer Marqués de Sant Joan en el tram comprés entre Maestro Rodrigo i la plaça del Diputat Luis Lucía.

D'altra banda, en Malilla s'asfaltarà el carrer Joaquín Benlloch entre Pedreguer i Bernat Descoll i, a la Fonteta de Sant Lluís, la via Gravador Jordan des de Cura Palanca fins a Músico Cuesta.

La resta d'obres se situaran al carrer J. J. Domine, al barri del Grau, a l'altura de José Aguirre i, finalment, Pintor Maella, que travessa els barris de la Creu del Grau i Penya-Roja. «Estem fent un treball intens per millorar l'estat de conservació de les calçades de la ciutat, ja que la falta d'inversió en governs anteriors ha fet molt de mal en els paviments dels nostres carrers», ha afirmat Sarrià.

Arxivat a:

Destacats