Jesús Martí: 'El camp 'Arte i Discapacidad' és pioner a integrar com voluntaris a jóvens amb diversitat funcional'

Guardar

Camp de volutariat en la plaza de la reina
Camp de volutariat en la plaza de la reina

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) , Jesús Martí, ha acudit a les activitats de portes obertes del camp de voluntariat juvenil 'Arte i Discapacidad' en la plaça de la Mare de Déu de València. Una iniciativa que promou tallers de conscienciació social i una activitat de dansa escènica, com a activitat final del camp organitzat per l'IVAJ i que s'ha desenvolupat a València des del 16 al 30 de juliol en col·laboració amb Creu Roja Joventut.

Martí ha destacat que el camp de voluntariat juvenil és "pioner a promoure la igualtat reial i superar les barreres entre persones independentment de les seues capacitats".

Les manifestacions artístiques, la música, la plàstica, la dansa tenen una força increïble per a desenvolupar activitats de forma dinàmica i participativa entre els diferents col·lectius implicats.

En esta edició, s'han inscrit un total de 23 voluntàries i voluntaris procedents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Catalunya, Ceuta, castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Euskadi, Galícia, La Rioja i Múrcia.

Martí ha destacat la col·laboració entre l'IVAJ i Creu Roja Joventut en programes com este que promouen, a través d'activitats d'oci educatiu, les relacions entre jóvens i les persones amb diversitat funcional en este projecte que ha aconseguit la seua desé segona edició.

Destacats