Intersindical desconvoca la vaga de metro els dies 15, 16 i 17 de febrer, però manté la resta d'aturs

Guardar

huelga metrovalencia
huelga metrovalencia

El Sindicat Ferroviari-Intersindical València ha decidit desconvocar tots els aturs previstos en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per als dies 15, 16 i 17 de febrer.

El sindicat anuncia que, després del document de preacord de desconvocatòria que s'ha pogut aconseguir i després de "el compromís adquirit" en el mateix amb la direcció d'FGV, ha decidit desconvocar els aturs programats per a aquest divendres i els dies 16 i 17 de febrer.

Així mateix, manté la resta d'aturs convocats fins al 31 de març de 2019, "supeditat a l'aprovació o rebuig en assemblea del preacord aconseguit amb la direcció", apunten.

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, va anunciar el 4 de febrer que la direcció d'FGV havia aconseguit un preacord amb el comité de vaga dels sindicats majoritaris per a desconvocar l'atur en marxa fins a la culminació del procés de negociació del XIII Conveni Col·lectiu. El preacord preveu, entre altres coses, un increment salarial vinculat a una millora de la productivitat i l'eficiència.

Destacats