I la nostra Reial Senyera va tornar als carrers de la ciutat

Guardar

0-8
0-8

Tradició i història en el dia més especial per als valencians. De nou, la Plaça de l'Ajuntament ha viscut un dels actes més emotius com a poble. La Reial Senyera de València ha tornat a baixar des del balcó de l'Ajuntament sense inclinar-se.

Fernando Giner ha sigut enguany el portador de la Reial Senyera. Visiblement emocionat ha assegurat que hui és un dia d'unió per a tots". També l'Alcalde de València Joan Ribó ha valorat els actes institucionals d'este 9 d'octubre i ha posat l'atenció en la necessitat d'un correcte finançament de la nostra terra.

Per primera volta, la processió cívica va estrenar una distinció molt significativa, Bé d'interés cultural immaterial. El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig i la vicepresidenta, Mónica Oltra, no van faltar a la cita amb la tradicional processó cívica. Després de l'acte al Palau de la Generalitat, van formar part de la processó on també van destacar la unió de l'acord del Botànic i la necessitat d'un finançament just. A més de l'ofrena floral en el monument a Jaume I, una bona mascletà va posar la nota de pólvora del dia dels valencians.

Enguany a més els carrers de València han viscut molts actes dins de la seua agenda cultural com l'entrada de Moros i Cristians d'ahir.

Arxivat a:

Destacats