HazteOir torna a València amb tres autobusos que demanen el vot per a l'extrema dreta

Els tres autobusos ja circulen per la ciutat de València

Guardar

bus_hazteoir
bus_hazteoir

Els nous autobusos d'HazteOír ja circulen per la ciutat de València amb l'objectiu de demanar, pocs dies abans de les eleccions autonòmiques i estatals, el vot per a l'extrema dreta. Per a això, en aquesta ocasió, han preparat tres autobusos amb les imatges del President del Govern, Pedro Sánchez, el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, el sotssecretari general del Partit Popular, Javier Maroto i la sotssecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, juntament amb frases, pronunciades per ells, sobre l'avortament, la situació de Catalunya o el col·lectiu LGBTI.

Aquests autobusos, que es van preparar al llarg del dia d'ahir, ja circulen per València, però també per altres ciutats espanyoles, com Madrid, Sevilla i Barcelona. Una nova acció que des d'Hazteoir.org han posat en marxa en el marc de la campanya electoral per a demanar #VotaValores.

D'aquesta manera, en l'autobús d'Albert Rivera es pot llegir la frase "L'avortament no és violència", mentre que en el de Pedro Sańchez apareix la frase "Espanya ha de reconéixer que Catalunya és una nació". Quant als autobusos que fan referència al Partit Popular, la imatge de Levy i Maroto apareixen al costat de les frases "Deixaria la llei de l'avortament tal com està" i "La Llei LGTB es queda".

A aquesta campanya per a fomentar el vot a partits d'ultradreta, que va en contra de grans avanços i de la recuperació de drets, com és la Llei LGTB, i que l'única cosa que promouen és fer passos enrere amb mesures com la modificació de la Llei de l'Avortament, també se li suma la instal·lació de tanques publicitàries amb aquestes mateixes frases, que l'organització ha col·locat en localitats com Madrid, Cadis, Sevilla, València, Biscaia i La Corunya.

Així, en declaracions d'Ignacio Arsuaga, president d'Hazteoir.org, asseguren que no solament volen tirar a Pedro Sánchez, sinó també "desmantellar el projecte ideològic de l'esquerra que ha calat en partits de centredreta i que amenaça de destruir Espanya, la família, el dret a la vida i les llibertats fonamentals".

Des de la regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, encapçalada per Anaïs Menguzzato, ja han anunciat que "els autobusos podran circular sempre que complisquen amb les ordenances municipals sobre la base de l'ordenança de Mobilitat que marca la categoria del vehicle, i sobre la base de la de Publicitat per a la qual es necessita una autorització i complir una sèrie de requisits, que no es regeixen en funció del missatge sinó en qüestions tècniques".

Així mateix, ha recordat que l'anterior autobús d'HazteOír es va detenir perquè "no complia amb les nostres ordenances municipals en portar publicitat en una categoria de vehicle en el qual no estava permés".

Arxivat a:

Destacats