Grezzi titla d'"atac deslleial" el vot del PSPV en l'EMT

Guardar

grezzi
grezzi

El regidor de Mobilitat Sostenible i president del consell d'administració de l'Empresa Metropolitana de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, ha considerat una "deslleialtat trista i preocupant" i ha qualificat d'"atac deslleial" el vot del PSPV juntament amb el de PP, Cs i Vox en la comissió de treball de l'EMT aquest dimecres. No obstant açò, ha afirmat que des de Compromís estan "disposats a reconduir la situació per a seguir complint amb el compromís adquirit amb la gent d'aquesta ciutat".

Així s'ha expressat Grezzi en un post en el seu compte de Facebook, en el qual ha assegurat que el seu grup està "sorprés i dolgut" pel que ha passat, i ha assegurat que "el sentir general és de tristesa i decepció".

Grezzi ha manifestat que en aquests quatre anys que porten governant junts, des de Compromís han sigut "molt comprensius", però que els socialistes "han donat moltes bandades" i "han titubejat en moltes ocasions" perquè "no tenien clar el model de ciutat".

Per a l'edil, "això els ha portat a posar en qüestió contínuament mesures del Pacte de govern que, no obstant açò, ara abracen entusiastes". "En això també hem sigut pacients i els hem ajudat a sumar-se al canvi", ha afirmat

"Però la paciència té un límit", ha asseverat, "sobretot si pacten amb l'extrema dreta i la dreta més extrema, incomplint acords que havíem consensuat prèviament" i "posant en qüestió la tasca que fan els membres de Compromís en el govern".

Encara així, per a Grezzi, "existeix marge per a la rectificació" si el PSOE "adquireix el compromís de mantindre's fidels als acords" i "deixa de coquetejar amb les dretes, com fa el seu cap Pedro Sánchez".

"Estem disposats a reconduir la situació, per a seguir complint amb el compromís adquirit amb la gent d'aquesta ciutat. Mereix la pena, està en les seues mans", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats