Gómez destaca que València siga la primera ciutat a desenvolupar el Pla d'Habitatge Assequible

La vicealcaldessa subratlla que la construcció dels 438 habitatges d'enginyers de completarà un buit urbà històric

Guardar

fachada viviendas ep
fachada viviendas ep

La vicealcaldessa de València i portaveu del grup municipal socialista, Sandra Gómez, ha aplaudit avui l'anunci del ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, sobre l'adjudicació de les obres d'urbanització dels terrenys de l'antiga caserna d'Enginyers de València, amb un import de 2,4 milions d'euros i un termini d'execució de setze mesos.

Sandra Gómez ha afirmat que gràcies a aquesta resolució "estem més prop de ser una de la primera ciutat a desenvolupar el pla d'habitatge assequible del Govern d'Espanya". En concret, en aquesta actuació "es construiran 438 habitatges destinats a lloguer assequible" i "es posarà fi a un buit urbà històric".

Així ha destacat que aquesta actuació acaba amb dècades de degradació i permetrà consolidar amb dotacions i equipaments públics la zona gràcies a la construcció del nou centre educatiu públic Sant Ángel de la Guarda o d'un nou parc.

La vicealcaldessa ha recordat que a més, el pla d'habitatge impulsat pel Ministeri preveu la construcció d'altres 600 habitatges al Parc d'Artilleria, també situat al carrer Sant Vicent. "Aquesta és una zona estratègica", ha valorat i ha recordat que d'aquí a una mica temps "començarà el soterrament de les vies de parc central pel qual es consolidarà un espai central de la ciutat".

Arxivat a:

Destacats