Gómez demana "esperar que s'aclarisquen les circumstàncies" de l'incendi en les cotxeres de l'EMT

Guardar

fotonoticia_20201206143237_1920
fotonoticia_20201206143237_1920

La vicealcaldessa de València i portaveu del PSPV en l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha demanat aquest diumenge "esperar que s'aclarisquen les circumstàncies" de l'incendi declarat aquest dissabte en les cotxeres de Sant Isidre de l'EMT per a "fer una valoració definitiva".

Gómez ha manifestat que "el més important" en aquests moments "és que no hi ha hagut ferits" i ha apuntat que "la intensitat de l'incendi ens va fer témer el pitjor, però afortunadament no cal lamentar danys humans".

La vicealcaldessa de València ha considerat que el succeït aquest dissabte és "greu" i ha lamentat el succés, però ha explicat que "és convenient esperar que s'aclarisquen les circumstàncies en les quals s'ha produït perquè l'equip de govern puga fer una valoració definitiva".

Gómez ha indicat que ha estat en contacte amb l'alcalde de València, Joan Ribó, i amb el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que els han informat "sobre l'evolució de tot el que ha succeït".

La també portaveu socialista ha agraït el treball realitzat pels bombers, als qui ha felicitat per la seua "ràpida i eficaç intervenció". "Gràcies a ells no hem lamentat danys majors", ha ressaltat Gómez, al mateix temps que ha trasllat la seua solidaritat a tots els treballadors d'EMT.

"Des de l'Ajuntament treballarem per a remuntar aquest accident i que la qualitat del servei que presta a les persones usuàries no es veja afectada", ha afirmat.

Arxivat a:

Destacats