Giner (Cs) demana que Galiana "no represente a València" si torna a optar a ser capital europea de la innovació

Guardar

giner_cs
giner_cs

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assenyalat que el regidor d'Innovació, Carlos Galiana, "no pot tornar a representar a València si la ciutat aspira a ser Capital Europea de la Innovació en el futur".

Així mateix, s'ha preguntat "quins plans té Ribó sobre aquest tema" i ha remarcat que Galiana "és també president de Junta Central Fallera i la figura política que representa a les Falles de València, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, davant el món".

"Han passat 48 hores des que els valencians presenciem el vergonyós espectacle oferit pel regidor Galiana i ens preguntem, amb molta preocupació, què estaran pensant en Europa de la nostra ciutat i si això ens resta credibilitat o pot llevar-nos possibilitats de cara a un futur", ha indicat.

Giner ha defensat que en el ple del passat dijous la corporació, a proposta del grup Cs, "va arribar a un acord per consens" per a la captació de projectes europeus per a València. El dirigent de Cs ha indicat que "bona part dels 140.000 milions d'euros de fons europeus per a la recuperació han d'arribar a València" i s'ha preguntat "si l'actuació de Galiana pot condicionar que arribe aqueixos diners".

L'edil ha criticat a l'alcalde, Joan Ribó, per "no donar la cara i haver agafat el costum d'amagar-se després de les lamentables actuacions de regidors com Galiana, Grezzi, Fuset i Tello, a qui li han llevat 5.000 euros de la caixa del gerent del Palau de la Música".

"Tenim un alcalde que s'amaga després dels escàndols i xafogors per als valencians que protagonitzen els seus regidors i li resta importància a tot", ha criticat, al mateix temps que ha indicat que això "requereix una gran reflexió del PSOE de continuar fent costat a un partit com Compromís, que no està per València, que no sap defensar València, ni gestionar els impostos dels valencians".

Destacats