Fruita fresca a les màquines de les instal·lacions esportives municipals

Guardar

Amb la premissa de promoure els hàbits de vida i d'alimentació saludable, la Fundació Esportiva Municipal implantarà de manera progressiva durant les pròximes setmanes l'opció de fruita fresca, amanides i smoothies (batuts de fruita i lactis) en les màquines d'autovenda de set de les seues instal·lacions esportives municipals.

En concret, la FEM implantarà esta línia de productes frescos i saludables durant el mes de juliol en el Poliesportiu de Benimaclet i en la instal·lació de les pistes d'atletisme de l'Estadi del Túria, en el Tram III de l'antic llit. Ja al setembre, s'acabarà d'instal·lar en els poliesportius del Carme, el Cabanyal-el Canyamelar, els pavellons de la Malva-rosa i Benicalap i en el Palau Velòdrom Lluís Puig.

En total, estes instal·lacions, que es troben entre les més concorregudes de la ciutat, van sumar un total de més d'1.372.000 usos durant 2015, la qual cosa permetrà que la iniciativa arribe a un gran nombre de ciutadans i ciutadanes. “L'adquisició d'hàbits alimentaris saludables és una de les variables que contribuïxen a configurar un model de vida sana”, ha assegurat la regidora d'Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Maite Girau

La delegada s'ha mostrat “convençuda de la bondat d'incrementar el consum de fruites i verdures entre tota la població, però sobretot estem dirigint-nos a la població infantil, que pot trobar en esta iniciativa un al·licient per al seu consum”.

Els preus dels productes a la venda oscil·laran entre 1,60 i 2,50 euros, la qual cosa fa que estiga a l'abast de la majoria de la ciutadania adquirir hàbits de vida i alimentació saludables, especialment entre la població que practica l'esport, i també entre els més de 40.000 menors en edat escolar que utilitzen de manera directa o indirecta les instal·lacions esportives municipals durant tot l'any.

Destacats