FGV renovarà la instal·lació d'alta tensió del tram subterrani de les línies 1 i 2 de Metrovalencia

Guardar

metro covid
metro covid

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) invertirà 3,5 milions d'euros en l'adequació de les instal·lacions d'Alta Tensió en les estacions subterrànies de les línies 1 i 2 de Metrovalencia per a modernitzar unes instal·lacions posades en servei en 1988, que han sigut reparades en múltiples ocasions com a conseqüència successives avaries, derivacions i canvis de secció al llarg de més de trenta anys.

Per això, FGV ha licitat uns treballs que plantegen la substitució de tota la línia d'alta tensió existent en aquest tram, per un doble anell que partirà des de la subestació de Sant Isidre fins a la subestació d'Empalme, proveint els centres de transformació de Safranar, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Àngel Guimerà, Túria, Campanar, Beniferri i Empalme, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

També s'adequarà el conjunt d'aparells de maniobra, de regulació, de control i de mesura (inclosos els accessoris de les canalitzacions elèctriques), utilitzats en les instal·lacions elèctriques d'alta tensió en les subestacions de Sant Isidre i Empalme com la dels centres de transformació de Safranar, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Túria, Campanar, Beniferri i Empalme.

Per a això, se substituirà en la part d'alta tensió el grup de cel·les i transformador existents per dos grups de cel·les i dos transformadors, a més de la renovació de tot el sistema de baixa tensió i serveis auxiliars de cada centre de transformació.

Finalment, es duran a terme xicotetes obres i instal·lacions complementàries necessàries per a concloure el projecte previst.

Destacats