Es retardarà el pagament voluntari de l'IBI fins al 12 de juliol a València

L'Ajuntament de València ha modificat el calendari tributari de 2021

Guardar

-1217 RdP Sanjuán. Assumptes de la Comissió d'Hisenda-Calendari Tributari 2021 (7)
-1217 RdP Sanjuán. Assumptes de la Comissió d'Hisenda-Calendari Tributari 2021 (7)

L'Ajuntament de València ampliarà el període de pagament voluntari de l'Impost de Béns Immobles (IBI) fins al 12 de juliol després de modificar modificarà el calendari tributari de 2021. Així ho ha anunciat el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, qui ha avançat que la comissió d'Hisenda del consistori aprovarà demà aquesta modificació. Sanjuán ha dit que "l'Ajuntament estarà al costat de les persones i les empreses que pitjor ho estan passant en el període econòmic més complicat".

Borja Sanjuán ha explicat que "cap valencià o valenciana haurà de pagar els tributs municipals de 2021 abans del 12 de juliol si així ho decideix". El regidor ha explicat que l'ampliació del calendari serà voluntària. Segons Sanjuán, "aquelles persones i empreses que vulguen mantenir el pagament en el moment en què tradicionalment es sol pagar, podran seguir fent-ho".

El regidor d'Hisenda afirma que amb aquesta mesura "la ciutat de València demostra que està al costat dels que pitjor ho estan passant en el moment més complicat". La modificació del calendari tributari per a 2021 s'aprovarà demà en la comissió d'Hisenda del consistori.

Arxivat a:

Destacats