Entra en funcionament la parada de taxis del carrer Colón

Guardar

carrer_de_xativa_des_de_la_placa_de_sant_agusti_valencia
carrer_de_xativa_des_de_la_placa_de_sant_agusti_valencia

L’Ajuntament de València, a través del servici de Mobilitat Sostenible, ha dut a terme la senyalització de la nova parada de taxis del carrer Colón, just en el punt que van sol·licitar les quatre associacions majoritàries del taxi (la Unió Gremial, el sindicat USO, l'Associació Empresarial i la Federació Sindical del Taxi) en una reunió mantinguda amb el regidor de Mobilitat Sostenible el passat any, en el marc de la planificació de l’anell ciclista que està en construcció a dia de hui.

Així, els taxistes compten amb una zona reservada a l’altura de la que hi havia actualment però just enfront, a la part dreta del carrer Colón. “Els taxistes ens van comentar que este punt era el lloc perfecte per a ells, just a la porta d’uns grans magatzems, i una vegada valorada la seua proposta efectivament posem la parada on l’han sol·licitat, ja que hi ha un acord i un consens per part de tot el sector i és viable tècnicament”, ha dit el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

D’esta manera, a partir de hui, la parada de taxis estarà situada pegada a la vorera del costat dret del carrer Colón, pel seu costat circularà el carril bus de l’EMT, que al no comptar amb cap parada en esta illa no interfereix amb la parada de taxis, i immediatament després estaran els carrils de cotxe i finalment el carril bici de l’anell, que circula pel costat esquerre del carrer Colón.

D’altra banda, pel que fa a les zones de càrrega i descàrrega, el consistori ha acordat amb l’Associació de Comerciants del Centre Històric i l'Eixample mantindre els usos actuals en algunes zones del carrer Colón per als vehicles de càrrega i descàrrega i situar una sèrie de zones noves en les vies transversals, de forma que s’incrementa el número total de zones de càrrega i descàrrega en esta zona, ja que s’havia detectat un dèficit des del consistori. El regidor de Mobilitat Sostenible ha dit que “hem acordat amb els comerciants les dotacions i la ubicació de les zones per als vehicles de mercaderies”.

Arxivat a:

Destacats