EMT col·labora amb el Mercat Central per a promocionar les vendes en estiu

Guardar

0805 EMT Mercat Central 2
0805 EMT Mercat Central 2

La campanya del Mercat Central "Vages on vages, estem amb tu", es podrà vore en dels autobusos de la línia 25 i es promocionarà també en els canals socials d'EMT València durant tot el mes d'agost, segons han acordat les dos entitats.

L'objectiu d'esta acció és promocionar el servici de compra en línia i lliurament a domicili de tots els productes del mercat a través de la seva pàgina web www.mercadocentralvalencia.es.

Està dirigida als valencians, valencianes i turistes que passen estos dies de vacances als Pobles de València del Sud. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha dit que "amb esta campanya de promoció, seguim amb la política de col·laboració de l'EMT i del Govern de la Nau amb el Mercat Central: d’esta manera posem en valor els servicis i els excel·lents productes que proporciona el Mercat, en l'any del seu centenari".

De compres en bus

A més, EMT València posarà en marxa a partir de la tardor d'enguany, un pla d'informació i promoció de l'ús de l'autobús per comprar en els diferents mercats municipals de la ciutat.

Cada mes, un mercat serà el protagonista de la campanya amb la qual s'informarà a cada barri de les línies que poden fer servir per acostar-se a comprar a través de fullets, cartells a parades i informació en pàgina web i xarxes socials.

Finalment, es realitzaran concursos i promocions que premiaran i incentivaran que els valencians i valencianes trien desplaçar-se de manera sostenible per fer les seues compres de productes de qualitat i proximitat als mercats municipals.

Arxivat a:

Destacats