Els Reis portaran la pluja a València

Per a demà estan previstes precipitacions en tota la Comunitat segons avança AEMET

Guardar

lluvia_paraguas_valencia
lluvia_paraguas_valencia

Els Reis Mags d'Orient portaran un regal molt esperat per a la Comunitat, l'aigua. Demà, el dia de Reis estan previstes precipitacions en tota la Comunitat. Segons avança AEMET, a València plourà durant tot el dia a partir de les 12 hores del migdia i amb una probabilitat del 85%.

Segons avancen, s'espera una baixada generalitzada de les temperatures després d'una setmana anticiclònica amb cels buidats i unes temperatures primaverals en ple hivern. A partir del migdia arribarà la pluja a València durant pràcticament tot el dia i amb una màxima que no superarà els 14 graus.

Per la seua banda, Castelló viurà un dia passat per aigua amb una probabilitat de pluges del 95% i amb molta probabilitat s'estendran fins al diumenge amb precipitacions. En el cas d'Alacant també s'esperen precipitacions en el dia de Reis.

Després de diverses setmanes amb un clima estable i altes temperatures, la ciutat de València tornarà a viure un dia de pluja precisament després de la visita dels Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar. Seguirem atents a l'evolució de l'oratge en les pròximes hores.

Arxivat a:

Destacats