Els Reis d'Orient visitaran la ciutat de València

Guardar

20200105 Cabalgata Reyes Magos Oriente Valencia 2020 Carles Desfilis-55
20200105 Cabalgata Reyes Magos Oriente Valencia 2020 Carles Desfilis-55

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat les tres persones que faran possible l'arribada enguany a València de Ses Majestats els Reis de l'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar. Seran el president de la Interagrupació de Falles de València, Guillermo Serrano; l'agent de Policia Local de València Felipe de los Ángeles i el venedor del Mercat Central Oumaro Djakité els responsables que la il·lusió arribe de nou aquest Nadal a la nostra ciutat.

"En un any especialment complicat hem pensat que la millor proposta possible per a representar els Reis de l'Orient a València era mitjançant tres sectors que considerem fonamentals, però més encara enguany, en un context de crisi sanitària, econòmica i social", ha explicat Galiana. "Hem decidit que Melcior tindrà un vincle especial amb tota la cultura festiva de la nostra ciutat; Gaspar, amb tots eixos funcionaris i funcionàries que han estat al peu del canó durant tots aquests mesos d'incertesa; i Baltasar, amb tot el comerç de la nostra ciutat", ha detallat.

Com tots els anys, l'alcalde de València, Joan Ribó, rebrà Ses Majestats al Saló de Cristall de l'Ajuntament per donar-los la benvinguda a la ciutat i encoratjar-los perquè, enguany especialment, siguen benèvols amb tots els xiquets i les xiquetes, i també amb les persones adultes, de la nostra ciutat.

Destacats