Els Reis d'Orient arriben demà a València

L’alcalde Joan Ribó rebrà a Ses Majestats en el Saló de Cristall de l’Ajuntament

Guardar

20200105 Cabalgata Reyes Magos Oriente Valencia 2020 Carles Desfilis-45
20200105 Cabalgata Reyes Magos Oriente Valencia 2020 Carles Desfilis-45

La Covid-19 ha marcat el dia a dia de la nostra societat en l'últim any, ajornant i anul·lant una infinitat d'actes previstos. Però la crisi sanitària no afectarà l'arribada dels Reis d'Orient a la ciutat de València, encara que sí que ha provocat l'anul·lació de la tradicional Cavalcada per a preservar la salut de la ciutadania, evitar aglomeracions i complir amb les normes imposades per les autoritats sanitàries.

Per tant, València no tindrà Cavalcada dels Reis d'Orient 2021 ni cap altre acte públic per a evitar així l'afluència o concentració de gent, per la qual cosa l'arribada dels Reis d'Orient a la capital de la Comunitat Valenciana es limitarà a la tradicional recepció oficial. Tampoc es realitzarà el campament reial que es va proposar en un primer moment com a alternativa.

Així, com tots els anys, l'alcalde de València Joan Ribó rebrà a Ses Majestats en el Saló de Cristall de l'Ajuntament per a donar-los la benvinguda a la ciutat i encoratjar-los perquè, enguany especialment, siguen benèvols amb tots els xiquets i xiquetes, i també amb les persones adultes de tota la ciutat.

REPRESENTANTS DE SECTORS FONAMENTALS

Les tres persones que faran possible l'arribada enguany a València de Ses Majestats els Reis d'Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar, seran el president de la Interagrupació de Falles de València, Guillermo Serrano; l'agent de Policia Local de València, Felipe de los Ángeles; i el venedor del Mercat Central, Oumaro Djakité.

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, va recordar fa uns dies que "en un any especialment complicat hem pensat que la millor proposta possible per a representar als Reis d'Orient a València era a través de tres sectors que considerem fonamentals però més encara enguany, en un context de crisi sanitària, econòmica i social".

"Hem decidit que Melchor tinga un vincle especial amb tota la cultura festiva de la nostra ciutat; Gaspar, amb tots els funcionaris i funcionàries que han estat al peu del canó durant tots aquests mesos d'incertesa i, Baltasar, amb tot el comerç de la nostra ciutat", va detallar.

Així, malgrat la situació sanitària cap xiquet i xiqueta de la ciutat es quedarà sense el seu regal, veient recompensat el seu esforç en un any especialment difícil i permetent-los continuar vivint la màgia del Nadal.

Destacats