Els ninots de 34 falles s'emmagatzemen ja en Fira València i La Marina

Guardar

fallas feriavalencia
fallas feriavalencia

Ninots i peces de 34 falles estan ja emmagatzemats en Fira València i La Marina, després de finalitzar la primera fase del trasllat dels monuments que es trobaven als carrers i places de València, en alguns casos ja plantats.

Així ho ha explicat el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, que ha realitzat un balanç "molt satisfactori" de la primera fase de trasllat, després de la suspensió de les Falles de València amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus.

La primera etapa del trasllat ha conclòs i Fira València i La Marina ja acullen els ninots i peces de 34 falles. "El món faller torna a demostrar la seua capacitat de planificació, gestió i col·laboració i en només 30 hores han finalitzat amb èxit el dispositiu per a traslladar i protegir totes les peces que eren als carrers", ha destacat Galiana.

L'edil ha agraït l'esforç de comissions, artistes, transportistes, Fira València i La Marina per a fer possible aquesta primera fase de trasllat.

Arxivat a:

Destacats