Els escape games revolucionen València

En menys de 60 minuts, hauràs de resoldre l'enigma per a escapar de l'habitació

Guardar

Font: Clue Hunter
Font: Clue Hunter

Els escape games o escapisme en viu s'han convertit en una proposta d'oci alternativa i molt interessant per a tots aquells que vulguen viure experiències noves i molt divertides.

Inspirats, la majoria, en les aventures gràfiques dels videojocs dels anys huitanta, este tipus de jocs t'ajuden no sols a utilitzar la lògica per a resoldre, a contrarellotge, els enigmes amb què et vas trobant, sinó també a allunyar-te del món real i introduir-te en un món de misteri que, de vegades, recorda al 'Cluedo'.

Font: Clue Hunter Font: Clue Hunter

I com els escape games s'han posat tan de moda en la nostra ciutat, a València Extra volem parlar-te d'un dels locals on podràs viure experiències úniques. Estem parlant del 'Clue Hunter', situat en el carrer de las Cocinas, 4.

Este local, que compta amb quasi dos anys i mig d'experiència, es caracteritza tant pel seu tracte amable amb els participants, com per tindre una gran varietat de jocs en catàleg, aptes per a tots els gustos. En este sentit, actualment, el 'Clue Hunter' disposa de quatre emocionants habitacions, en les que els participants hauran d'intentar escapar en menys de 60 minuts.

Resoldre qui és l'assassí del tren abans d'arribar a la pròxima parada, investigar i descobrir els plans secrets d'un perillós doctor que planeja una venjança química o, amb proves més complicades, intentar escapar del soterrani d'una casa, perduda en la muntanya, abans que arribe l'inquietant propietari són els jocs que podreu triar per a gaudir d'un pla diferent.

Font: Clue Hunter Font: Clue Hunter

Però si a més, sou un grup gran, en 'Clue Hunter' també disposen de l'activitat anomenada 'El Tesoro de Calicó'. Un joc d'intel·ligència que es realitza fora de les instal·lacions. Una elecció perfecta per a preparar un aniversari diferent, un comiat de solters/es o, per exemple, estretir llaços amb els teus companys de treball.

I quin ha sigut l'èxit dels escape games?

A banda de l'adrenalina i l'emoció que experimenten els participants, estos jocs fomenten la cooperació, el treball en equip i la comunicació. D'esta manera, cada un dels jocs estan dissenyats per a poder resoldre'ls amb l'ajuda i les idees dels teus companys. I quan s'aconsegueix escapar de les distintes habitacions, eixa sensació de superació i eufòria també es comparteix amb la resta del grup.

Si estàs pensant proposar algun pla distint per a este cap de setmana, què millor elecció que els escape games. Uneix-te a esta nova moda i viu una experiència inoblidable.

Arxivat a:

Destacats