Els centres ocupacionals del IVASS han sigut els encarregats de dissenyar la felicitació nadalenca de les Corts

Els centres ocupacionals de l'IVASS han sigut els encarregats de dissenyar la felicitació nadalenca de les Corts

Guardar

Postal_Les_Corts_CO_La_Tramoia_IVASS
Postal_Les_Corts_CO_La_Tramoia_IVASS

Els centres ocupacionals de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, a través d'un concurs en el qual han participat les persones usuàries, han sigut els encarregats de dissenyar la postal amb la qual Les Corts han felicitat el Nadal enguany.

La postal seleccionada s'ha triat d'entre els 39 dibuixos que es van presentar en el concurs de postals de Nadal i que han sigut realitzats per persones amb diversitat funcional intel·lectual usuàries de les residències, els centres ocupacionals i la xarxa d'habitatges tutelats.

També han participat en el concurs persones majors dependents del centre de dia Carlet, persones amb dany cerebral adquirit del centre de dia Torrefiel i persones amb malaltia mental crònica del CEEM de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària a Albocàsser.

El dibuix guanyador del citat concurs i amb el qual enguany Les Corts feliciten les festes nadalenques pertany a María Alonso, usuària del centre ocupacional La Tramoia de l'IVASS a Elx.

La directora general de l'IVASS, Noelia Martí, ha felicitat a tots els participants, i ha incidit en què "dibuixar és una activitat que afavoreix la comunicació interpersonal, ajuda a exterioritzar les emocions i contribueix a fomentar la creativitat en les persones amb diversitat funcional intel·lectual".

En aquest sentit, ha reiterat que "és una eina de comunicació molt útil, ja que molts d'ells tenen dificultats a l'hora d'utilitzar el llenguatge i, en aquesta ocasió, a través de les seues il·lustracions ens han permés conéixer com veuen i què és per a ells el Nadal".

Noelia Martí ha destacat que la felicitació seleccionada per les Corts ha sigut editada, maquetada i impresa per les persones amb diversitat funcional que treballen en el Centre Especial d'Ús de l'IVASS.

Així mateix, ha assenyalat que "d'entre la resta de dibuixos que han concorregut en el concurs s'ha triat una obra conjunta realitzada per les persones usuàries del CEEM d'Albocàsser amb la qual l'entitat felicitarà aquestes festes". La postal guanyadora ha sigut votada per un jurat compost per usuaris i usuàries de cada centre.

Arxivat a:

Destacats