Els Centres d'Atenció al Client de Metrovalencia han atés més de 360.000 visites en l'últim any

Guardar

viv_los_centros_de_atencioin_al_foto
viv_los_centros_de_atencioin_al_foto

Els Centres d'Atenció al Client de Metrovalencia van atendre durant el passat any 362.759 visites d'usuaris. La xifra suposa un augment de l'1,64 % en relació a 2015, que va anar de 356.905 consultes. En l'històric anual acumulat, 2016 ha sigut l'exercici amb major volum de presència per part d'usuaris que es van personar per a recaptar algun tipus d'atenció informativa o requeriment.

Els usuaris de Metrovalencia poden realitzar preguntes i gestions de manera personal amb presència física en qualsevol dels sis Centres d'Atenció al Client (CAC) que FGV té habilitats en les estacions de València i l'àrea metropolitana: el de Xàtiva, que es va obrir en 1998 coincidint amb la posada en servei de l'estació; el de Benimaclet, en servei des del 2001; Túria i Colón, des del 2007; Aeroport, en 2008; i la Universitat Politècnica, l'últim fins avui a obrir-se, en 2012.

Setembre va ser el mes en què es va registrar un major nombre de visites als Centres d'Atenció al Client amb 41.303. Cal assenyalar que en aquest mes molts dels clients renoven els carnets temporals o tramiten pèrdues i nous abonaments. Març va ser el segon mes en nombre de consultes (33.887). Es tracta d'un període en el qual la xarxa experimenta un important increment de viatgers, a causa de la celebració de les Falles. Octubre, va anar el tercer mes quant a intensitat, amb 33.573 consultes.

Els centres que acullen més visites són, per magnituds, l'estació de Xàtiva, que concentra el 30 % per cent del global, amb 120.847 visites. En segona posició figura el CAC de l'Aeroport, amb 101.532 visites ateses. Li segueixen el de Benimaclet, amb 57.164; el de Colón, amb 43.389: el de Túria amb 31.185; i el de la Universitat Politècnica, amb 8.642.

Motius de les visites

Els centres reben a clients que necessiten informació impresa, com a plànols de la xarxa, etc., però també als qui tramiten les targetes personalitzades mensuals, anuals o de Gent Major, Famílies Nombroses i de Mobilitat. El passat any l'atenció presencial es va centrar en qüestions relacionades amb les tarifes i peatge, horaris, itineraris, reclamacions i objectes perduts.

Els motius de les visites varien notablement en el CAC de l'Aeroport i en el de la Universitat Politècnica, a causa de la seua singular ubicació. En el primer cas, la informació se centra en la localització d'hotels i en els itineraris d'interés turístic. Moltes d'aquestes visites s'atenen en anglés, italià i francés.

En el segon cas, el del CAC de la Universitat Politècnica, la informació més demandada és sobre els descomptes als universitaris i la formulació de passades personalitzades, juntament amb els horaris i els plànols de la xarxa.

Arxivat a:

Destacats