Els barris i pobles de València acolliran espectacles nadalencs i la visita de la Bústia Reial

Coneix tots els detalls de la programació nadalenca, que recorrerà els pobles i barris de la ciutat

Guardar

1204 encesa llums NadalVLC 3
1204 encesa llums NadalVLC 3

A causa de la pandèmia del coronavirus, València ha hagut de cancel·lar els esdeveniments més destacats d'aquestes dates nadalenques com Expojove que, cada any, reuneix milers de valencians i valencianes a Fira València. No obstant això, des de l'Ajuntament s'han reinventat i, complint amb totes les mesures sanitàries, han traslladat la seua celebració als diferents barris i pobles de València. D'aquesta manera, els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 2021, els carrers s'inundaran de teatre, circ, música i màgia, gràcies als 18 espectacles a l'aire lliure que s'han programat.

Així, els espais en els quals es desenvoluparà la programació de Nadal 2020 són els següents: l'esplanada del jardí d'Aiora, la plaça Roma de Nou Moles, la plaça de Benimaclet, la plaça de Patraix, la plaça de Campanar, la plaça del Cedre, la plaça dels Àngels del Cabanyal, la del Santíssim Crist de Natzaret, al Parc Central, el Parc de l'Oest o la plaça de Sant Marcel·lí, entre altres. Per descomptat, totes aquestes activitats estaran subjectes a l'aprovació definitiva de la Conselleria de Sanitat en funció de com avance la Covid-19.

Sota el lema 'Toc toc, el Nadal està en el teu barri', s'han organitzat activitats pensades per a tots els xiquets i xiquetes, i que segueix la línia de descentralitzar la celebració d'actes nadalencs, permetent que tota la ciutadania puga gaudir d'esdeveniments com aquest. En aquest sentit, la programació serà la següent:

26 de desembre

'Ramonets en concert' a l'esplanada del jardí d'Aiora

Magic experience amb Jammes Garibo a la plaça Roma de Nou Moles

27 de desembre

Nànets Rock Band a la plaça de Benimaclet

Monstres (La Banda del Drac) a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret

28 de desembre

ROB (Teatre de l'Abast) a la plaça de Sant Marcel·lí

CREA. Dinamo Producción Teatral a la plaça Escultor Pastor a la Fonteta de Sant Lluís

29 de desembre

Chimpún (Arden Producciones) a la parròquia Ntra. Sra. de Gràcia a La Torre

Festa Pop a la plaça dels Àngels del Cabanyal – Canyamelar

30 de desembre

'El Libro de la Selva' a l'esplanada de l'Església de Vera a la Malva-rosa

'Nunca jamás' a la plaça Patraix

2 de gener

Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics a l'amfiteatre del Parc de Benicalap

'Els Supermúsics' a l'ermita de Sant Jeroni

3 de gener

L'Engranatge (La Finestra Nou Circ) a la plaça de l'Església de Campanar

'Sabates en l'aire' (Xa! Teatre) a la plaça del Cedre

4 de gener

'Oníricus' (La Troupe Malabo) al Parc Lineal de Benimàmet

'Emportats' (CIA La Trócola) a la plaça Santiago Suárez (Senabre)

5 de gener

'Els tres porquetes' al Parc Central

'Se canta pero no se toca' al Parc de l'Oest

*Tots els actes començaran a les 18.30 hores

I a aquesta programació nadalenca, se li sumarà la visita de la missatgera reial Caterina, que recorrerà també els diferents barris de la ciutat de València. Així, Caterina i la Bústia Reial començaran el seu viatge aquest dissabte, 26 de desembre, a la plaça de l'Ajuntament, on estarà de 10.00 a 14.00 hores, i acabarà el 5 de gener a La Marina de València, després d'haver passat per Pinedo, la plaça Sant Agustí, el Parc Central o el Canyamelar, entre altres.

Quant a l'arribada dels Reis d'Orient, el 5 de gener, ja s'han confirmat que no hi haurà Cavalcada de Reis. "Recollirem als Reis en tres punts de la ciutat, on ens indiquen ells, i els portarem cap a l'Ajuntament", ha explicat el responsable de Cultura Festiva, qui ha puntualitzat que "no sabem el recorregut, perquè volem evitar qualsevol tipus d'aglomeració". L'alcalde de València, Joan Ribó, els rebrà al Saló de Cristall. La recepció es retransmetrà en directe.

Finalment, el tradicional pesebre del Saló de Cristall de l'Ajuntament de València tampoc es podrà visitar de manera presencial, encara que sí que es podrà veure online a través de les pàgines web del consistori i de Cultura Festiva.

Arxivat a:

Destacats