Els barris de Sant Llorenç i Benimaclet disposaran d’una tercera àrea de socialització canina

El vicealcalde, Sergi Campillo, destaca que la nova infraestructura tindrà una superfície total de més de 800 metres quadrats

Guardar

circuito_canino
circuito_canino

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat l’aprovació del projecte d’una nova zona de socialització canina en la confluència dels carrers de Viver i del Reverend José María Pinazo, entre els barris de Sant Llorenç i Benimaclet. La nova infraestructura comptarà amb una superfície total de 805,45 metres quadrats i serà la tercera de què disposaran els veïns i veïnes de Sant Llorenç i Benimaclet, a banda de les que hi ha al parc dels Orriols i el carrer de la Guàrdia Civil i adjacents.

"Esta nova zona de socialització de gossos s’unirà a la seixantena ja existent a la nostra ciutat per atendre una necessitat social per a moltes famílies que compten amb la companyia de gossos", ha destacat Campillo, qui ha recordat que este projecte va sorgir del procés de pressupostos participatius DecidimVLC 2018/2019 i ha posat en valor que les zones de socialització canina fomenten una convivència millor entre les famílies que les utilitzen i les que preferixen disfrutar de les zones enjardinades al marge d’estes zones amb afluència de gossos.

Campillo ha detallat que el projecte inclourà també la instal·lació de jocs biosaludables i de bancs que complisquen la normativa vigent en matèria d’accessibilitat per fer més confortable l’estada de les persones que hi acudisquen.

El pressupost de l’obra ascendix fins els 78.363,28 euros i la licitació planteja un termini d’execució d’un mes i mig. Una vegada conclòs serà una de les àrees de socialització canina més grans dels barris de la ciutat, al marge de les que hi ha al Jardí del Túria.

Arxivat a:

Destacats