El TSJCV anul·la el pla especial de la ZAL del Port de València

L'associació ecologista ha qualificat la fallada d'"històric" i de "nova victòria ciutadana"

Guardar

Vista aèria del Port de València
Vista aèria del Port de València

La Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha estimat el recurs presentat per l'associació de veïns de la Punta La Unificadora i ha anul·lat la resolució de la Conselleria de Vertebració del Territori del 17 de desembre de 2018 que disposava aprovar definitivament el Pla Especial de la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de València, segons ha informat Per l'Horta en un comunicat.

La sala, en una sentència datada a 31 de març, estima així el recurs contenciós administratiu número 41/2019 presentat per l'Associació de Veïns de la Punta La Unificadora, ha detallat l'associació.

El TSJCV declara nul·la la resolució i anul·la el pla especial de la ZAL "per ser contraris al dret", precisa Per L'Horta.

L'associació ecologista ha qualificat la fallada d'"històric" i de "nova victòria ciutadana". Per l'Horta, Comissió Ciutat-Port i l'associació La Unificadora oferiran aquest dissabte una roda de premsa per a aportar més detalls i valorar la decisió judicial.

Arxivat a:

Destacats