El tradicional mercat de Sant Blai torna al barri de Russafa

Del 4 al 6 de febrer, aquest tradicional mercat inunda els voltants del mercat de Russafa de València de productes artesanals

Guardar

Caramels en un mercadet de Nadal en València - Foto: https://www.cac.es/
Caramels en un mercadet de Nadal en València - Foto: https://www.cac.es/

Torna el tradicional Mercat de Sant Blai a Russafa. Aquest barri de València acollirà, del 4 al 6 de febrer de 2022, un mercat d'artesans i mercaders que, com cada any, se situarà als carrers Doctor Serrano i Carlos Cervera, en els voltants de l'església de Sant Valero i Sant Vicent Màrtir i al costat del mercat de Russafa, un dels llocs preferits pels valencians i valencianes per a adquirir productes frescos i de qualitat.

Organitzat per La Fragua de Vulcano, el Mercat de Sant Blai oferirà, un any més, una infinitat de productes artesanals, com a sabons, cosmètica natural, joguets de fusta, veles, encens o bijuteria, entre molts altres productes. A més, les persones amants de la gastronomia trobaran, en aquest espai, productes vinguts de tots els racons de la península: formatges artesans, embotits, dolços i xocolates, mels... t'estan esperant aquest cap de setmana a València.

Després que la pandèmia obligara a suspendre un dels mercadets de moda del mes de febrer, el cor de Russafa torna a acollir els dies 4,5 i 6 de febrer, el mercat de Sant Blai. Te'l perdràs?

Arxivat a:

Destacats