El toc de queda s'avança a les 22 hores

A partir de la mitjanit del 6 al 7 de gener i, almenys fins al 31 de gener, no es podrà circular pel carrer sense motiu justificat entre les 22 hores i les 6 hores del matí

Guardar

Llums de Nadal a València
Llums de Nadal a València

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, han comparegut aquest matí per a incrementar les mesures restrictives després de l'avanç de la pandèmia en la Comunitat Valenciana.

Entre les diferents mesures imposades, destaca l'ampliació del toc de queda a les 22 hores.

Així, a partir de la mitjanit del 6 al 7 de gener i, almenys fins al 31 de gener, no es podrà circular pel carrer sense motiu justificat entre les 22 hores i les 6 hores del matí.

"Es tracta d'unes mesures preses des de la serenitat, en funció de l'interés general", ha destacat Puig.

La situació actualment mostra una tendència al creixement en el nombre de casos i la major part dels indicadors d'avaluació del nivell de transmissió presenten valors alts i el percentatge de traçabilitat dels casos, la major part controlats, "aconsegueix un valor del 77,54%", segons Barceló. "El percentatge global de les proves de positivitat és alt i no ha deixat d'incrementar-se en desembre", ha alertat la consellera.

Aquestes mesures busquen intentar frenar l'expansió de la tercera ona, que podria incrementar-se després de les festes nadalenques.

Destacats