El termini per a demanar ajudes de menjador finalitza el pròxim 30 d'agost

Guardar

El termini per a sol·licitar les ayudas sociales per a les despeses de menjador escolar de menors empadronats al municipi de València que estan escolaritzats durant el cur 2016-2017 en guarderies i escoles infantils permaneixerà obert fins al pròxim 30 d’agost.

Estes ajudes municipals són subsidiàries de les ajudes de la Generalitat Valenciana destinades a la mateixa finalitat i estan dirigides a col·lectius de població amb nivells de renda baixos que precisen la cobertura.

Concretament, poden accedir a elles els i les menors empadronats a València i escolaritzats en guarderies i escoles infantils ubicades en el termini municipal. Així mateix, també poden concórrer a esta convocatòria els i les menors escolaritzats en col·legis privats que tenen concertada la prestació del servici per a l’educació obligatòria, sempre que es curse en estos el primer cicle d’educació infantil de 0 a 3 anys.

Segons les bases d’esta convocatòria d’ajudes, la seua concessió es tramitarà en règim de concurrència competitiva d’acord amb el barem publicat (www.valencia.es) i estes es faran efectives a través de les escoles infantils i col·legis que tindran la consideració d’entitats col·laboradores.

Destacats