El PSPV demana tancar les conclusions del frau milionari en l'EMT per a depurar responsabilitats

Guardar

flota emt ep
flota emt ep

La vicealcaldessa de València i líder del PSPV local, Sandra Gómez, ha instat aquest dijous a tancar les conclusions de la comissió d'investigació sobre el frau de quatre milions d'euros en l'Empresa Municipal de Transports (EMT) perquè "el procés judicial seguisca el seu curs i, si fora necessari, s'assumisquen responsabilitats".

"Fa un any del frau, és un motiu i un moment idoni per a tancar aquest debat i l'episodi més polític", ha sostingut a preguntes dels periodistes. Aquesta setmana va transcendir que un nou document de CaixaBank remés al jutjat confirma que el gerent de l'empresa pública, Josep Enric García Alemany, i la responsable de Gestió, María Rayón, van accedir al compte durant l'estafa.

La socialista ha lamentat que el robatori continua com un "element de desgast" tant per a l'EMT com per a la ciutat, amb el que ha cridat a la resta de partits a "tindre clar que això ha de concloure". Ha confiat en el consens de tots i els ha demanat "altura de mires i responsabilitat".

Sense avançar res de les conclusions "per respecte a la comissió", ha defensat que la postura del PSPV sempre ha sigut clara: "veure què va passar i com va ocórrer per a evitar que torne a succeir i, si fora necessari, que s'assumisquen responsabilitats".

"Les coses ja són clares", ha insistit la vicealcaldessa, rebutjant la petició del PP que es reprenga la comissió en veure contradiccions perquè creu que s'ha debatut llargament i que les conclusions "més o menys" estan llestes. I ha recordat que la comissió que presideix la també socialista Elisa Valía va ser una petició del seu partit.

Arxivat a:

Destacats