El pròxim ple aprovarà provisionalment el Pla Especial de Natzaret Est

Guardar

Natzaret
Natzaret

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha anunciat que aquest dijous, en el Ple "portarem l'aprovació provisional del Pla Especial de Natzaret Est que comprén un projecte important i estratègic per a la ciutat com és la nova ciutat esportiva del Llevant UD". Es tracta d'un projecte molt important per a la ciutat i especialment per al barri de Natzaret", ha afegit Gómez.

Gómez ha anunciat que en aquest pròxim ple de l'Ajuntament de València "portarem l'aprovació provisional del Pla Especial de Natzaret Est que inclou el nou parc de Desembocadura i la nova ciutat esportiva del Llevant UD, la qual cosa significa "un element més de dinamització econòmica i social de València i, molt especialment, de barris que necessiten l'aposta per aquesta mena de projectes que poden ajudar a generar ocupació i benestar i amb el qual dignifiquem les infraestructures del barri". Aquesta aprovació provisional suposa el tret d'eixida per a poder habilitar noves zones verdes i esportives, donant resposta a reivindicacions històriques dels veïns i veïnes de Natzaret.

Gómez ha recordat que amb aquesta aprovació dijous que ve i l'aprovació en la passada Junta de Govern Local de la llicència per al projecte del Pavelló Arena, "donem resolució en una setmana a dos grans projectes de la ciutat, fruit de col·laboracions públic privades i que suposaran grans motors econòmics en un moment difícil que estem vivint, amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19". "Tots dos projectes suposen una bossa d'oxigen, que puguen ajudar els nostres barris i a generar ocupació i benestar", ha afegit Gómez.

Cal recordar que l'Ajuntament té després de l'aprovació, entre altres accions, convocar un concurs d'idees per al Parc de Desembocadura amb un estudi d'eixida del riu a la mar.

Arxivat a:

Destacats