El pròxim divendres 22 de Juliol arriba "Superparao", l'heroi del segle XXII

Guardar

Portada SuperParao (1)
Portada SuperParao (1)

El pròxim divendres 22 de Juliol València Extra celebra el seu primer mes amb tots vosaltres i ho fem amb una estrena de luxe. Els presentem a "Superparao", un heroi del segle XXII. Este personatge viurà intrèpides aventures i també intentarà tirar-nos una mà amb l'actualitat més destacada.IMG_5802

Miguel de la Rosa és el creador d'este simpàtic personatge. Il·lustrador i amb un estil innovador, estem convençuts que us conquistarà amb esta tira còmica i el seu sentit de l'humor. A partir de la pròxima setmana, teniu una cita molt especial amb la nova secció de València Extra.

"Superparao" és un personatge que tots podem reconéixer en l'actualitat. LPortada SuperParao (1)'atur i la crisi són la trista realitat del nostre temps i per fi, ha arribat un heroi que reflecteix esta situació però també li donarà el seu particular sentit de l'humor.

El dia a dia, les típiques aventures d'un heroi i com no, també la nostra actualitat més de la terra seran alguns dels temes centrals de la vinyeta de l'heroi més genuí. Ja no queda res, en 7 dies, els esperem a tots amb la nova secció de València Extra.

SUPERPARAO

Arxivat a:

Destacats